„Filmul de la ora 11.00” - un film pentru fiecare nou utilizator al Bibliotecii

luni, 13 septembrie 2010

În cadrul Proiectului „Clubul BuniNet” a fost iniţiat un program de vizionare de filme documentare şi artistice. Astfel, pe parcursul a trei luni, în fiecare vineri, de la ora 11.00, vor fi prezentate persoanelor de vârsta a III-a, filme din colecţia multimedia a Bibliotecii. În luna decembrie, datorită Internetului vor fi vizionate filme online pentru a-i apropia de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Lista celor zece filme a fost întocmită în urma unui sondaj realizat în rândul persoanelor de vârsta a III-a, în perioada septembrie – octombrie 2010. Acest program are ca scop constituirea unui grup de 100 de persoane, utilizatori noi ai Bibliotecii, pasionaţi de acelaşi gen de filme. În urma acestor vizionări, fiecare participant va răspunde la un chestionar cu 10 întrebări şi va recomanda unui prieten să participe la Proiectul „Clubul BuniNet”.

5 comentarii:

Unknown spunea...

Buna ziua,
In timpul urmarii cursului de initiere in tainele IT am aflat de actiunea filmul de la ora 11 pentru pensionari si doresc sa particip la aceasta actiune.Recomand tuturora sa participe la aceasta actiune,in incinta bibliotecii municipale.

Unknown spunea...

buna ziua

fiind si eu beneficiar al acestui
curs. il consider bine venit sper
ca pina la finele cursului sa fac
progrese.

Unknown spunea...

sunt spre sfarsitul cursului si ce pot sa transmit viitorilor cursanti?"vini,vidi,vici !"

Unknown spunea...

Bine v-am gasit
ma bucur ca m-ati primit la cursul it .L-am si terminat .acum astept cu nerabdare filmele de vineri ora 11 fiindca imi place mult socializarea.imi doresc si sa imi deschid un blog pentru un job.multumesc pentru initiativa buni net.NICA

Buninet spunea...

M-ar interesa sculpturile lui Michelangello Buonarotti.Multumesc!