Încep Cursurile de Mesagerie Electronică şi Internet din Luna Octombrie

duminică, 3 octombrie 2010

Luni, 4 Octombrie 2010 , de la ora 8:00, încep Cursurile de Mesagerie Electronică şi Internet pentru persoanele de vârsta a III-a, la sediul Bibliotecii Municipale "St. L.Roth". 8 persoane vor fi instruite în prima jumătate a acestei luni.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Am venit la acest curs pentru a invata sa folosesc calculatorul donat de copii. Asi dori sa stiu a comunica cu ei prin intermediul calculatorului deci am nevoie de cunostinte despre Internet .Vreau sa cunosc in detaliu modul in care se ajunge la crearea unui blog pentru a-mi creia propriul blog.Fixandu-mi aceste cunostinte voi putea naviga pe Internet facandu-mi cunostinte si poate chiar noi prieteni.


Mircea Paslaru

Unknown spunea...

Doresc sa urmez cursul de initiere pe calculator pentru a-mi imbogatii cunostintele efectuind ore cu persoane specializate cred ca o sa reusesc sa ma informez mai mult si poate chiar sa fiu de folos comunitatii in care traiesc.De asemenea pot comunica cu prietenele si copii din strainatate.

Unknown spunea...

Ma numesc Oprean Elisabeta si doresc sa urmez acest curs pentru a invata sa utilizez calculatorul deoarece doresc sa comunic cu copii si prietenii pe internet.

Unknown spunea...

Ma numesc Cristea Maria si vreau sa invat utilizarea calculatorului pentru a putea vorbi cu prietenii din alte localitati dar mai ales cu baiatul meu care este plecat in Belgia .
Doresc sa cunosc multe notiuni despre natura unele din minunatiile mai putin cunoscute si mai ales din domeniul istoriei.