Multumim Cosmin Tataru ...''10 bloguri a 500 MB spațiu'' - 3 bloguri pentru Bunineti

miercuri, 7 decembrie 2011

''Așa cum am spus la Mediaș Blog Awardsvoi susține gratuit 10 bloguri timp de 6 luni pe serverul personal, fiecare cu maxim 500 MB spațiu ocupat. Sunt sigur că mulți dintre voi vreți detalii despre cum vom face acest lucru. Le aveți mai jos.
EDIT: Trebuie să precizez că oferta este valabilă doar pentru bloggerii medieșeni !
M-am gândit să achiziționez pentru un an domeniul bloggermedias.eu și pe acel domeniu să înființăm câte subdomenii vor fi necesare. Adica vom avea adrese de genul (dau exemple imaginare ) : fotbal.bloggermedias.euana-buninet.bloggermedias.euetc.
Dacă bloggerii se țin de treabă și scriu, voi reînnoi domeniul anual. Evident, cu condiția să pot suporta economic găzduirea și reînnoirea. Pentru asta nu îmi trebuie decât sănătate, de restul vedem noi.
Trei asemenea bloguri vor fi pentru 3 seniori de la Buninet. Restul, vom vedea cui o să revină și pe ce criterii, aici va trebui să ne consultăm la un blogmeet.
Gratuitatea este valabilă pentru 6 luni, după care găzduirea va costa o sumă modică de 3 EUR lunar, exceptând cazul seniorilor unde voi acorda gratuitate permanentă pe cele 3 locuri oferite, atâta vreme cât voi menține acest server.
Fiecare cont va avea și o adresă de e-mail de genul (după exemplele de mai sus) :fotbal@bloggermedias.euana-buninet@bloggermedias.euetc.
Înainte de a demara această treabă contează foarte mult să reușim să ne organizăm cumva și aici sunt oameni care se pricep mai bine decât mine pe care îi aștept să măcontacteze pentru a face treaba ca la carte.
Vă aștept la comentarii cu idei și păreri. De asemenea îi aștept pe cei care vor să susțină proiectul contra publicitate pe acele bloguri și pe site-urile mele. Haideți, că se poate !''

0 comentarii: