Din nou la şcoală...faţă în faţă

joi, 19 august 2010

Clubul BuniNet înseamnă şi viaţă, comunicare, socializare. La cursurile din luna august participă şi persoane de vârsta a III-a, foste cadre didactice, care ne-au surprins plăcut, deoarece au decis să se întoarcă la şcoală, dar de data aceasta în calitate de cursanţi.


Mediaşul este un oraş, unde dacă te întorci peste câţiva ani, recunoşti diferite persoane, care în ciuda trecerii anilor, s-au schimbat. Şi aici, aş vrea să menţionez că la Cursul de mesagerie electronică şi Internet s-au reîntâlnit o doamnă profesor (Moga Cornelia) şi o fostă elevă, (Popescu Ana) din şcoala generală. Împreună, au învăţat tainele Internetului, urmând ca atunci când doamna Moga se va întoarce la Bucureşti, să ţină legătura cu doamna Popescu, prin email.

Deoarece, mai rămâne până în luna septembrie, în oraş, doamna Moga a revenit la cursuri, seria a doua, pentru a socializa, pentru a cunoaşte alţi cursanţi şi a comunica cu ei, chiar dacă acum, la Mediaş, nu are computer. Am apreciat efortul dânsei, de a-şi realiza temele şi le mulţumesc colegilor (familia Radu Ioan şi Veronica) care au sprijinit-o, punându-i la dispoziţie computerul.

Faţă în faţă: doamna Popescu Ana şi doamna profesor Moga Cornelia

0 comentarii: