Reteţa nu are nume, aşa că o voi boteza "DulciNet". Pe lângă ingredientele oferite, am adăugat coajă rasă de portocală şi lămâie, migdale, stafide. I-au dat un gust nou şi bun!
Ingrediente:
- 1 cană de zahar
- 2 linguri de gem
- 1 lingură de cacao
- 1 linguriţă de praf de copt
- 1 lingura de ulei
- 1 cana de lapte
- 2 căni de făina
Oul se bate spumă cu zahărul. Se adaugă gemul, cacao şi praful de copt. Se bate din nou şi se adaugă uleiul, cana cu lapte şi făina. Se unge o tavă şi se tapetează cu făină. Se pune la copt până se rumeneşte.
Eu am pus compoziţia într-o tavă de chec şi a crescut frumos.
Se va servi la cafeaua de la ora 17.00, altor "BuniNeţi"!
Vă urez Poftă bună!
1 comentarii:
A fost super buna. Multumesc
Trimiteți un comentariu